• IQ olympiáda - finále súťaže

          • 60 najinteligentnejších detí Slovenska, ktoré postúpili z regionálnych kôl, si zmeralo svoje sily vo finále súťaže IQ olympiáda, ktoré sa uskutočnilo 12.6.2023 na Zvolenskom zámku. Žiaci sa popasovali s nie úplne jednoduchými logickými úlohami.

            Do súťaže IQ olympiáda sa celkovo zapojilo 12.622 detí, z ktorých 60 najlepších postúpilo do finále, kam sa prebojovala aj naša žiačka Karolína Trgiňová z I.OG a umiestnila na krásnom 19. mieste. 

            Srdečne gratulujeme.

          • PAULINYHO TURIEC 2023

          • Festival Slovesná jar je najstaršie literárne podujatie na Slovensku. Tento rok sa v Martine organizoval už jeho 57. ročník. Slovenská jar pôvodne vznikla ako súčasť Martinských kultúrnych slávností, nadväzujúcich na tradíciu matičných augustových zhromaždení v 19. storočí. Čoskoro bola transformovaná do samostatného podujatia, ktoré si v časoch najväčšej slávy získalo obdivuhodne široké divácke zázemie a zaradilo sa medzi najpopulárnejšie kultúrne akcie na Slovensku. Tvorí ju multižánrový program a viacero sprievodných aktivít. Spoluorganizátormi sú Spolok slovenských spisovateľov, Matica slovenská, Živena, Turčianska knižnica, mestá Martin, Vrútky a iní. Jedným z podujatí je aj súťaž vo vlastnej literárnej tvorbe: PAULINYHO TURIEC.

            Gymnázium Viliama Paulinyho-Tótha v Martine zorganizovalo už 26. ročník tejto celoslovenskej literárnej súťaže určenej pre žiakov ZŠ a SŠ.

            Dňa 6. júna 2023 sa v klubovni GVPT uskutočnilo slávnostné vyhlásenie výsledkov v rámci literárneho festivalu Slovesná jar. Boli pozvaní mladí autori, ktorí sa umiestnili na 1. - 3. mieste vo svojej kategórii. Prítomných privítala riaditeľka školy Mgr. Darina Súderová a poďakovala členom odbornej  poroty v zložení PhDr. Milan Gonda, Mgr. Zuzana Bukovenová, Mgr. Marián Grupač, PhD., PaedDr. Nataša Galková a Mgr. Michal Majchrák. Pán PhDr. Milan Gonda adresoval nádejným autorom slová povzbudenia do ďalšej tvorby.

            Dve ocenenia za poéziu v kategórii študujúcej mládeže SŠ získali aj žiačky nášho gymnázia.

            Laura Godálová (II.C) - 1. miesto, Martina Aneštíková (III.D) -  2. miesto.

            K skvelému umiestneniu obidvom srdečne blahoželáme!                  

                                                                                                                 Mgr. Zuzana Martišková

          • PREČO MÁM RÁD SLOVENČINU, PREČO MÁM RÁD SLOVENSKO

          • 31. ročník celoslovenskej literárnej súťaže s medzinárodnou účasťou

             

            Dňa 25. 05. 2023 sa v budove Miestneho odboru Matice slovenskej v Nových Zámkoch uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie súťaže Prečo mám rád slovenčinu, prečo mám rád Slovensko za školský rok 2022/2023.  

            Cieľom súťaže je formou slohových prác, pokusov o umelecké vyjadrenie myšlienok prostredníctvom poézie a prózy rozvíjať systematický a hlbší záujem detí a mladých ľudí o slovenčinu, jej ľubozvučnosť a výrazovú bohatosť, upozorňovať na významné udalosti v živote Slovákov, na dejateľov, ktorí sa zapísali do histórie slovenského národa, udržiavať kultúrne tradície a formovať aktívny prístup k súčasnému dianiu.

            Do súťaže sa zapojilo 96 škôl. Odborná porota hodnotila 461 prác z celého Slovenska a 90 zo zahraničia. Kategória prác Slovákov žijúcich v zahraničí bola v tomto roku zastúpená prácami z desiatich krajín sveta, z viac ako dvoch desiatok škôl a vzdelávacích centier. Práce poslali z Anglicka, Cypru, Chorvátska, Írska, Maďarska, Poľska, Rumunska, Srbska, Švajčiarska a Ukrajiny.

            Súťažilo sa v štyroch kategóriách. Školy mohli zaslať do každej z kategórií najviac päť prác. Naše gymnázium sa zapojilo desiatimi prácami a šesť z nich bolo ocenených.

            V kategórii 2A, práce žiakov 2. stupňa základných škôl (5. a 6. ročník) a 1. ročníka 8-ročných gymnázií získala čestné uznanie žiačka I.OG Mária Karcolová.

            V kategórii 3, práce žiakov stredných škôl bola udelená CENA POROTY Kristiánovi Vinklérovi z 1.D triedy.

            OSOBITNÚ CENU POROTY si odniesla Lenka Haňová z I.C a ČESTNÉ UZNANIA v tejto kategórii získali Laura Godálová z II. C, Klára Vargová z I.B a  Lukáš Štreicher z I.D.

            Ocenenou školou sa v rámci tejto kategórie stalo naše Gymnázium, Ul. 17. novembra 1180, Topoľčany.

            Všetkým oceneným srdečne blahoželáme!

          • Vyhodnotenie celoslovenskej literárnej súťaže SLOVO

          • Dňa 25. mája 2023 sa v Pálffyho paláci v Bratislave konalo slávnostné vyhodnotenie 8. ročníka celoslovenskej literárnej súťaže SLOVO, ktorej vyhlasovateľom je Vydavateľstvo Orbis Pictus Istropolitana. Téma aktuálneho ročníka znela: A čo môj čarovný prútik?

            Krásne prostredie paláca, vzácne stretnutia, kvalitná porota, slávnostná atmosféra, milí a priateľskí organizátori, známe osobnosti, skvelý program, hodnotný zborník ocenených prác, výborné jedlo - to všetko je SLOVO...

            Našu školu vo finále súťaže reprezentovali dvaja žiaci: Laura Godálová (2.C)Lukáš Štreicher (1.D).  V piatej kategórii POÉZIA SŠ získala Laura Godálová Mimoriadnu cenu poroty. V kategórii PRÓZA SŠ bol úspešný Lukáš Štreicher. Získal nielen Mimoriadnu cenu poroty, ale odniesol si aj Cenu verejnosti. Verejnosť mohla počas trvania súťaže hlasovať za prihlásené a porotou do finále vybrané súťažné príspevky.

            Pozvánku na vyhodnotenie tohto ročníka dostala aj naša minuloročná absolútna víťazka 7. ročníka súťaže Andrea Zubatá (2.D), ktorá mala možnosť vo vydavateľstve Orbis Pictus Istropolitana vydať vlastnú knižku, ale ako uviedla pre RTVS: „Nechcem preskakovať jednotlivé kapitoly a hneď sa vrhnúť na napísanie knihy, nakoľko si myslím, že nemám ešte dostatok skúseností, ktoré by som v nej mohla ďalej odovzdať.“

          • Literárna cena Čakanky

          • Rok sa s rokom zišiel a uzavrel sa ďalší, tentokrát 13. ročník súťaže o Literárnu cenu Čakanky, n.o. Do 13. ročníka sa prihlásilo 88 autorov s 94 príspevkami.

            Podľa slov organizátorov súťaže a zároveň poroty, hoci stále žijeme v „neistej“ dobe, témy, motívy a reflexie zostávajú nezmenené. V poézii sa väčšina autoriek a autorov zamerala na vzťahy – lásku, priateľstvo, generačné problémy, krásu prírody, úvahy o zmysle ľudskej existencie, duchovný život. V próze sa porota  stretla s temnými príbehmi a fantastickou literatúrou, ale aj s poviedkami zo súčasného života, kde našli odraz rovnako naše ľudské neduhy, ako aj láska, porozumenie a schopnosť obety.

            Našu školu reprezentovali viacerí žiaci, úspešná bola Martina Aneštíková (3.D), ktorá získala 1. miesto za báseň Naposledy v kategórii: Oblasť tvorby mladých autorov, poézia. V Oblasti tvorby dospelých autorov – poézia bola Cena správnej rady Čakanky, n. o. udelená Mgr. Zuzane Martiškovej.

            Ocenených pozvali na slávnostné odovzdávanie cien a kultúrny program Slová a Tóny, venovaný trom významným slovenským poetkám Maši Haľamovej, Lýdii Vadkerti-Gavorníkovej a Mile Haugovej, ktorý sa uskutočnil 28. mája 2023 v Močenku pri Nitre.

          • Včely, včielky, včeličky 2023

          • Včely majú v prírode nezastupiteľné miesto. Na svojich krídlach nesú osud nás všetkých. Bez včiel by sa postupne narušil celý ekosystém a ohrozilo by to aj existenciu ľudskej populácie. Je potrebné si to neustále pripomínať, preto sme uvítali aktivitu CVČ VČIELKA v Púchove a so žiakmi I. OG a II.OG sme sa zapojili do výtvarnej súťaže, ktorú každoročne organizujú.

            Centrum voľného času v Púchove vyhlásilo už IX. ročník celoslovenskej súťaže vo vlastnej výtvarnej tvorbe: Včely, včielky, včeličky, tento rok s témou: Včelia kráľovná a jej kráľovstvo. Do súťaže prišlo 540 výtvarných prác a zapojilo sa 43 škôl z rôznych častí Slovenska. Školy a zariadenia v zastúpení MŠ, ZŠ, ŠZŠ, SŠ, CVČ, ZUŠ a dospelí sa snažili stvárniť tému čo najoriginálnejšie a prispieť tak k propagácii ochrany včiel na Slovensku.

            Porota vybrala 35 najlepších, ktorým udelila Cenu poroty a diplom, v siedmich kategóriách. V tretej kategórii určenej pre 5.-9. ročník ZŠ, CVČ a osemročné gymnáziá získala Cenu poroty Lucia Vlčková (II.OG), žiačka našej školy.

            Víťazi boli pozvaní na slávnostné  vyhodnotenie, ktoré sa konalo vo štvrtok 18. mája 2023 v priestoroch CVČ Púchove. Srdečne blahoželáme ocenenej a ďakujeme všetkým ostatným žiakom I.OG a II.OG, ktorí sa do súťaže zapojili, pretože im na osude našej planéty záleží.

          • Erasmus+

          • Chorvátsko, Gymnázium Vladimíra Nazora Zadar

            Učitelia Gymnázia, Ul. 17. novembra 1180, Topoľčany Mgr. K. Dřízhalová, PaedDr. Ľ. Bebjaková, Mgr. E. Kúdelová a Mgr. Soňa Krajčíková v dňoch 15.05.2023 – 19.05.2023 absolvovali v rámci Programu Erasmus+ aktivity "Job Shadowing" na Gymnáziu Vladimíra Nazora Zadar v Chorvátsku. Prínosom pre učiteľov bola priateľská výmena skúseností z edukačnej praxe.

            Študentskej mobility Programu Erasmus+ pod vedením Mgr. Lucie Poutníkovej sa zúčastnilo 6 žiakov školy. Žiaci našej školy a žiaci Gymnázia v Zadare navzájom prezentovali študentské aktivity jednotlivých škôl, následne robili aktivity v rámci environmentálneho dňa.

            Učiteľská a študentská mobilita bola prínosom pre obe strany a priniesla všetkým veľa zážitkov a nových skúseností, ktoré uplatnia v procese vzdelávania.

          • FYZIKÁLNA OLYMPIÁDA - krajské kolo

          • Dňa 17. 05. 2023 sa v budove Gymnázia na Párovskej ulici v Nitre konalo krajské kolo Fyzikálnej olympiády v kategóriách B, C, D. Súťažiaci mali vyriešiť štyri náročné príklady z fyziky. Na riešenie každej úlohy mali  jednu hodinu.

            Našu školu reprezentovali:

             - v kategórii C Tomáš Slávik z II.C - riešiteľ KK FO,

             - v kategórii D  Klára Vargová z I.B, ktorá obsadila 5.m. a stala sa úspešnou riešiteľkou KK FO.

            Žiakov na súťaž pripravovali Ing. I. Valachová (kat. D), Mgr. L. Lojková (kat. C).

            Súťažiacim srdečne blahoželáme!

          • Erasmus+

          • Študentská mobilita v Taliansku

            Dňa 9. mája 2023 sa takmer 300 študentov nášho gymnázia zúčastnilo online prezentácie o historicky prvej študentskej mobilite realizovanej Gymnáziom Topoľčany v programe Erasmus+. Vďaka projektu Inšpirovaní Európou, s finančnou podporou Európskej únie, naša škola v apríli vyslala štyroch pedagógov a piatich študentov na týždenný pobyt do Talianska. Na strednej škole Liceo Capialbi v meste Vibo Valentia si tak mohli vyskúšať študentský i učiteľský život v priamom prenose. Kristínke Kyseľovej, Lily Lukáčovej a Matúšovi Gonovi ďakujeme za zdieľanie skúseností zo študentskej mobility. Poďakovanie patrí aj pani zástupkyni Mgr. Ľubici Candrákovej, ktorá počas online stretnutia študentom predstavila pohľad pedagóga a poznatky z pozorovania talianskych kolegov pri práci.

            Projekt Erasmus+, Inšpirovaní Európou, v našej škole uzatvoríme návštevou chorvátskeho gymnázia v Zadare, kam sa chystá päť pedagógov a šesť študentov našej školy.

            Veríme, že aj v budúcnosti nám bude umožnené absolvovať mnoho takýchto úspešných a inšpiratívnych ciest.

             

          • Okresné kolo Pytagoriády a Matematickej olympiády

          • Dňa 21.marca 2023 sa naši žiaci zúčastnili obvodného kola Pytagoriády v Topoľčanoch. Našu školu úspešne reprezentovali:

            Juraj Jelenčík z II.OG  obsadil v kategórií P7  1. miesto,

            Nina Bočkajová z III.OG obsadila v kategórií P8 3.miesto.

            Dňa 12. apríla 2023 sa konalo okresné kolo matematickej olympiády, naši žiaci boli úspešní riešitelia a obsadili pekné miesta:

            Marek Višenka z I.OG v kategórii Z6 1.miesto,

            Karolína Trgiňová z I.OG v kategórii Z6 3.miesto,

            Martina Mečárová z II.OG v kategórii Z7 1.miesto,

            Nina Bočkajová z III.OG v kategórii Z8 2.-4. miesto

            Žiakov pripravovali: PaedDr. Ľubica Bebjaková, RNDr. Alena Szabová, Mgr. Eva Kúdelová

            Úspešným žiakom srdečne blahoželáme.

          • "Super Florbal Pohár" - celoštátne kolo žiakov SŠ

          • V dňoch 2. a 3. 5. 2023 sa družstvo žiakov našej školy zúčastnilo celoštátneho kola súťaže "Super Florbal Pohár - žiaci SŠ" v Trenčíne.

            V silnej konkurencii víťazných družstiev jednotlivých krajov SR sme obsadili konečné 6. miesto.

            Školu reprezentovali: M. Barát (III.D), M. Bobula (III.A), T. Bohuš (III.C), I. Galovič (III.C), M. Gono (III.C), M. Bujna (II.C), J. Kerek (II.C), T. Ševčík (II.C), A. P. Škorec (II.C), O. J. Hanák (I.C), A. Katrák (VI.OG), O. I. Toman (IV.B).

            Chlapcom patrí vďaka za vzornú reprezentáciu školy a Nitrianskeho samosprávneho kraja.

            Vedúci družstva: Mgr. Igor Rybanský
            Pedagogický dozor: Mgr. Marián Pavlík

        • Štúrovo pero 2023 - novinárska súťaž stredoškolských časopisov
          • Štúrovo pero 2023 - novinárska súťaž stredoškolských časopisov

          • Aj tento rok mala naša škola svojich zástupcov na vyhodnotení 29. ročníka celoslovenskej novinárskej súťaže stredoškolských a vysokoškolských časopisov Štúrovo pero, ktoré sa uskutočnilo v dňoch 21. a 22. apríla 2023 vo Zvolene.

            Do tohto ročníka sa prihlásilo 51 stredoškolských časopisov a 18 on-line projektov.

            Naše gymnázium si odnieslo 4 ocenenia.

            V kategórii STREDOŠKOLSKÉ  ČASOPISY

            • Cenu Ministerstva obrany SR získal časopis Gymplák za trojstranový rozhovor tretiaka Matúša Hlockého so štvrtákom Marekom Schönom Nevšedné múzeum vo vojenskom kryte, aj za článok o zabudnutom príbehu žijúcej účastníčky SNP.
            • Cenu Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, čestné uznanie za dlhodobú podporu školských médií získala Mgr. Miriam Marková.
            • Cenu RTVS, zlaté ocenenie (1. miesto) a finančnú odmenu 300 € získal školský časopis Gymplák.

            V kategórii ONLINE ŽURNALISTIKA

            Viac informácií nájdete na:

            https://www.kskls.sk/vyhodnotenie-sutaze.html               

            Všetkým zapojeným žiakom ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy.

            Mgr. Miriam Marková, koordinátorka časopisu

          • Celoštátne kolo geografickej olympiády

          • V dňoch 28.4.-30.4.2023 sa v Bratislave uskutočnilo celoštátne kolo geografickej olympiády, kde našu školu úspešne reprezentovali traja žiaci, a to Juraj Kmeť z 2. C, ktorý v A kat. bol na 5. mieste, Tomáš Minarovič z 3.D bol v B kat. na 12. mieste a Samuel Bilík z 3.D bol v Z kat. na 24. mieste.

            Mgr. Soňa Krajčíková

          • Odborná exkurzia z geografie

          • Dňa 27.4.2023 sa 29 žiakov školy z rôznych tried v sprievode dvoch vyučujúcich Mgr. Soni Krajčíkovej a Mgr. Kataríny Bakičovej zúčastnilo odbornej exkurzie z geografie. Navštívili hrad Strečno a plavili sa plťou 7 km po Váhu. I napriek chladnému počasiu si žiaci odniesli nezabudnuteľné zážitky.

            Mgr. Soňa Krajčíková
             

          • IQ olympiáda 2023

          •  

            „Každý je génius. Ale ak budete posudzovať rybu podľa jej schopnosti vyliezť na strom, bude celý svoj život žiť s vedomím, že je neschopná.“

            Albert Einstein

            Dňa 18. 04. 2023 sa vybraní žiaci z tried I. OG až IV. OG zapojili do 12. ročníka súťaže IQ olympiáda,  ktorá prebieha pod záštitou prezidentky Slovenskej republiky Zuzany Čaputovej, Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, predsedu Bratislavského samosprávneho kraja a predsedníčky Žilinského samosprávneho kraja,

            V školskom kole žiaci riešili 25 súťažných úloh, ktoré nevyžadovali špeciálne vedomosti, ale boli zamerané na schopnosť logicky uvažovať a pokrývali rôzne druhy intelektového nadania.

            V kategórii B (2. stupeň ZŠ a zodpovedajúce ročník osemročných gymnázií) sa do súťaže zapojilo 12622 riešiteľov, z toho v regióne Západ  827.

            Srdečne gratulujeme našej regionálnej finalistke Karolíne Trgiňovej z I.OG, ktorá postupuje medzi 80 najlepších účastníkov z regiónu Západ (Bratislavský, Nitriansky a Trnavský kraj) z krásneho 9. - 10. miesta (82. – 95. miesto v celkovom poradí z 12622 zúčastnených riešiteľov).

            Regionálne kolo sa uskutoční 15. 05. 2023 v Trnave.

            Súťažiacim ďakujeme za účasť a Karolínke držíme palce.

            Mgr. Katarína Adamíková

          • Píšeš? Píšem!

          • V Srbsku ocenili literárne práce žiakov z Gymnázia v Topoľčanoch.

            Počas festivalu DIDA (festival Divadelných inscenácií dolnozemských autorov) v Divadle Janka Čemana v Pivnici (Vojvodina, Srbsko) boli vyhlásené výsledky 6. ročníka literárnej súťaže Píšeš? Píšem!

            Bola určená autorom bez vekového obmedzenia a rozdelená do jednotlivých žánrových kategórií. Jej cieľom je podporiť pôvodnú dramatickú, literárnu a filmovú tvorbu a tiež medzinárodnú spoluprácu medzi vojvodinskými Slovákmi a Slovákmi žijúcimi na Slovensku.

            Do súťaže bolo prihlásených 154 prác, ktoré hodnotila odborná porota v zložení:  Mgr. art. Svetlana Gaško, Mgr. Mária Kotvášová - Jonášová a Mgr. art. Katarína Mišíková Hitzingerová, ArtD.. 

            Víťazné texty budú realizované v tvorivých dielňach seminára Píšeš? Píšem!, ktorý bude prebiehať v dňoch 21. - 27. 8. 2023 v Kovačici (Vojvodina, Srbsko) u našich kamarátov z Kolektiv kreativnih amatera - Kokram

            V kategórii poetických textov našu školu úspešne reprezentoval Anton Tobias Vražič (VII.OG), ktorý sa umiestnil na 1. mieste. V kategórii prózy obsadil 2. miesto Lukáš Štreicher (I.D) a Lucia Vlčková (II.OG) získala čestné uznanie.

            Mgr. Zuzana Martišková

          • Deň Zeme

          • Dňa 21.4.2023 pri príležitosti Dňa Zeme na našej škole sa žiaci tried 1. ročníka v sprievode vyučujúcich ENV zúčastnili aktivít v školskej záhrade. Čistili záhony s vysadenými rastlinami, pomáhali pri sadení nových kríkov a záhonov, zbierali odpadky v areáli školských záhrad, školského dvora a priestorov v okolí školy. V interiéri školy žiaci pripravovali projekty a prezentácie zaujímavých prírodných oblastí regiónu. Deň Zeme si žiaci pripomenuli aj v triedach na triednických hodinách, v triedach si pripravili nástenky k tomuto dňu. Diskusii o potrebe ochrany Zeme pre život nasledujúcich generácií venujú pozornosť tradične vyučujúci na hodinách biológie, geografie, chémie a ďalších predmetov.

            Aktivity Dňa Zeme sa konali ako súčasť projektu Environmentálny výskum v interiérovej a exteriérovej náučnej zóne, ktorý sa realizuje vďaka podpore z Nórskych grantov a Štátneho rozpočtu Slovenskej republiky v rámci programu SK - Klíma.

          • ZIGGY CUP – Krajské kolo v hádzanej žiačok SŠ

          • Dňa 21.04.2023 sa v Športovej hale v Šali konalo Krajské kolo v hádzanej žiačok stredných škôl.

            V silnej konkurencii naše dievčatá podali výborný športový výkon a zaslúžene obsadili 3. miesto.

            Školu reprezentovali: Lea Dubajová (IV.A), Viktória Ducká (VIII.OG), Ingrid Tomanová (II.A), Lýdia Šefrániková (II.OG), Monika Lukačovičová (III.D), Ema Gálová (III.OG), Daniela Gregušová (II.B), Laura Grmanová (III.B), Sabina Beličinová (II.A)

            Družstvo viedli: Mgr. K. Bakičová, Mgr. M. Pavlíková

          • Deň narcisov

          • Ulice mesta Topoľčany sa 20. apríla 2023 zaplnili dobrovoľníkmi aj z našej školy. Zapojili sa do verejnej zbierky Deň narcisov organizovanej občianskym združením Liga proti rakovine, ktorá už 33 rokov pomáha onkologickým pacientom, ich rodinám i blízkym.
            Pripnúť si žltý narcis, symbol nádeje na odev a mať tak možnosť vyjadriť solidaritu so všetkými, ktorí s týmto ochorením zápasia mal každý z nás.

            Postreh žiačky VI.OG
            "Mala som možnosť pomôcť onkologicky chorým, ktorým bola zbierka venovaná. Na tvárach ľudí sme mohli vidieť ako s hrdosťou a úsmevom prispievali dobrej veci. Teší ma, že som mohla byť súčasťou tejto dobrovoľníckej aktivity".

                                                                                                                                                           Mgr. Andrea Haninová

          • Svetový deň umenia 🎶🎨🎥

          • Svetový deň umenia bol Medzinárodnou asociáciou umenia a celosvetovým združením výtvarníkov spolupracujúcim s organizáciou UNESCO stanovený na 15. apríl, kedy sa narodil Leonardo da Vinci.

            Schopnosť tvoriť umenie  je to, čím sa človek odlišuje od ostatných živých bytostí. Aj na našej škole máme veľa mladých ľudí, ktorí sú nie len múdri, ale vynikajú aj svojím umeleckým nadaním. Sú medzi nami aj takí, ktorí si našli cestu k umeniu, ako jeho milovníci. Tí sa stretávajú sa v ART klube a na výstavách, vernisážach, koncertoch i besedách.

            Milí naši umelci, organizujeme pre vás nultý ročník GYMTOPtalentu – súťažnú prehliadku talentov našich žiakov. V najbližších dňoch bude spustené prihlasovanie prostredníctvom Edupage. Tak nech sa páči, porozmýšľajte, v čom vynikáte a my sa už teraz tešíme na vaše umenie.

    • Kontakty

      • Gymnázium
      • +421 38 532 47 47, +421 911 195 626
      • Ul. 17. novembra 1180, 955 01 Topoľčany Slovakia
      • 038/ 532 47 47
      • 038/ 532 64 47, 0911 195 626
      • Po - Pia 8.00 - 14.00 V čase letných prázdnin sú úradné hodiny pre verejnosť vymedzené od 8.00 do 12.00 hod.
      • Pre kontakt so zamestnancami uveďte na vrátnici meno zamestnanca. Súkromné mobilné telefónne čísla neposkytujeme.
      • Webová stránka https://gymtop.edupage.org/ sa v čo najväčšej miere snaží o dodržiavanie platnej legislatívy ohľadne prístupnosti webových stránok – novely č. 570/2009 zákona č. 275/2006 Z.z. o informačných systémoch verejnej správy a platného výnosu.
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje
  • Staňte sa naším fanúšikom