• Lyžiarsky kurz DONOVALY – prvý turnus

          • V termíne 5.-9. februára 2024 sa žiaci III. OG, V.OG a I.D zúčastnili na lyžiarskom kurze pod odborným vedením Mgr. Mariána Pavlíka. Žiaci boli rozdelení do štyroch skupín, pričom každý mal svojho vedúceho inštruktora (I. skupina - Mgr. M. Pavlík, II. skupina - Mgr. M. Pavlíková, III. skupina - Mgr. Ľ. Candráková, IV. skupina - Mgr. K. Bakičová). Pohotovosť v nočných hodinách zabezpečoval PaedDr. P. Mada. Lekársku starostlivosť účastníkom lyžiarskeho výcviku poskytoval MUDr. Sándor Krivszkij.

            Hoci nám počasie neprialo, dažďové kvapky nikoho z nás neodradili. Lyžovali sme sa každý deň. Skúsení lyžiari brázdili svahy na Novej holi a tí menej zdatní spolu so začiatočníkmi na Záhradišti. Keď jemné kvapky dažďa vystriedal lejak, praktický výcvik na svahu nám nahradili edukačné videá a filmy o lyžovaní či turistické vychádzky do okolia.

            Večery nám vypĺňali rozmanité aktivity - od hrania bowlingu, biliardu cez hudobný kvíz, ktorý pripravila Mgr. Ľ. Candráková, až po možnosť oddychu v relaxačnom bazéne nášho ubytovacieho zariadenia. Lyžovanie je šport, ktorý sme si všetci obľúbili, a čo je podstatné, zranenia sa nám vyhýbali. Mnohí z nás sa lyžovať naučili a iní sa v ňom zdokonalili.

            Už teraz sa tešíme na ďalšiu lyžovačku či už s rodičmi, kamarátmi, alebo so spolužiakmi.

            Mgr. K. Bakičová

          • Okresné kolo v BASKETBALE chlapcov

          • 13.2.2024 sa chlapci našej školy zúčastnili Okresného kola v basketbale stredných škôl. Za účasti 6 družstiev obsadili 1.miesto a postúpili do krajského kola.

            Školu reprezentovali: Baláži Dávid VIII.OG, Joščák Damián IV.C, Hušek Martin I.B, Janovics Nathan I.B, Juránek Samuel I.B, Krajčír Richard VIII.OG, Krošlák Tomáš IV.A, Kučera Denis IV.A, Podmaník Kristián I.B, Ševčík Timotej III.C, Valent Jakub I.C, Wallenfels Tomas VIII.OG.

            K úspechu blahoželáme.

            Vedúca družstva: Mgr. M. Pavlíková

        • Bola raz jedna trieda...
          • Bola raz jedna trieda...

          • V súčasnej dobe deti v triednych kolektívoch prežívajú rôzne emócie. Nie vždy sú tieto emócie pozitívne, no vždy je cesta podniknúť kroky k riešeniu situácie.

            Triednym komiksom "Bola raz jedna trieda" vyskladali žiaci štyroch tried osemročného gymnázia príbeh triedy, v ktorej sa síce objavila šikana, ale v príbehu spoločne našli správne riešenie, ako pomôcť niekomu, komu je ubližované a tak spolu zastaviť nevhodné správanie.  

            Tvorba triednych komiksov bola inšpirovaná projektom Odpíšeme ti a sprevádzaná videoklipom Jany Kirschner a Separa, Povedz to nahlas.

            Víťazný komiks je triedny komiks IV.OG. Veríme, že v každej triede sa nachádza zdravé jadro, ktoré sa nebude prizerať, keď sa niekomu ubližuje...

        • Beseda s Marekom Ťapákom
          • Beseda s Marekom Ťapákom

          • Koniec kalendárneho roka 2023 sa na Gymnáziu v Topoľčanoch niesol aj v kultúrnom duchu. Naše pozvanie na návštevu a rozhovor v rámci mediálnej výchovy prijal aj herec, režisér, scenárista, tanečník - Marek Ťapák.

            Terézia Ondrušková a Viliam Laudon sa hosťa ujali vtipným úvodným slovom, Alexandra Mihaliková a Nina Bočkajová ho privítali pôsobivým hudobným číslom, žiaci z ART klubu (Vladimír Chrenko, Adela Snopová, Lenka Macková a Miroslav Bujna) prezentovali krátky film, ktorý vytvorili na tému Krása duše, Laura Drábiková a Terézia Ondrušková recitovali ukážky z tvorby našich mladých autoriek - poetiek (Lucia Murínová, Laura Godálová, Patrícia Michalidesová, III.C) a Jasmína Pastieriková s Patrikom Janjicom vyrozprávali príbeh Žiť či nežiť od Simony Martonkovej. Umelecký zážitok doplnil herec svojím umeleckým prednesom básní i sonetov od viacerých autorov.

            Žiaci septimy a tretieho ročníka mali možnosť pridať sa a porozprávať sa s ním ako s priateľom o bežných témach, ktoré v súčasnosti riešia mladí ľudia.

            Nezabudli sa opýtať aj na zážitky z filmovačiek a tiež na tie, ktoré si pán Ťapák pamätá z detstva so svojím otcom, Martinom Ťapákom, významným režisérom. Dozvedeli sa, ako sa písali u nich doma scenáre k filmom Jánošík, Pacho, hybský zbojník a i., akí boli detskí herci kedysi a akí sú dnes, ktoré obdobie života bolo preňho prelomové a ako ho pády posúvali vpred. Marek Ťapák porozprával, že od života dostal aj pár „zaúch“, no vždy vstal, oprášil kolená a kráčal životom ďalej ešte silnejší ako predtým.

            Na záver stretnutia hosťa veľmi potešili portréty, ktoré mu venovali Timea Budajová a Klára Vargová. Ako sám povedal, budú mu pripomínať príjemný deň strávený v našom gymnáziu.

            PhDr. Annamarie Mikulová

        • Tanečný workshop s Jozefom Gogom
          • Tanečný workshop s Jozefom Gogom

          • Balet. Ako úplnému laikovi mi hneď napadne Labutie jazero, tutu sukňa a špičky. Aký je však pohľad tanečníka? O tom, že balet je oveľa viac a môže nás skutočne obohatiť, nám porozprával baletný majster Jozef Goga. Predstavila ho pani Lucia Benková ešte pred pár týždňami a nakoľko nás jeho rozprávanie veľmi zaujalo, rozhodla sa ho p. prof. Mikulová pozvať aj k nám do školy.

            Dňa 21.12.2023 sa na gymnáziu uskutočnila komorná beseda s učiteľom baletu, ktorý pôsobí vo veľkých divadlách v Berlíne aj Moskve, a aj keď nám jeho meno doteraz nič nehovorilo, v baletnom svete sa ozýva z každého kúta. So svojimi vystúpeniami, kde už ako veľmi mladý hrával roly sólistu, precestoval snáď celý svet, a pritom pochádza od nás z Topoľčian.

            Dvere do umenia pootvorilo krásne hudobné číslo v podobe klavírneho a husľového duetu a hlbšie sme sa doň ponorili vďaka dych berúcemu vystúpeniu dievčat z tanečnej skupiny Novum. Tie si na záver vyskúšali baletnú hodinu pod vedením Jozefa Gogu – nezabudnuteľný zážitok.

            Pochopili sme, že balet je nie len krásny, ale aj nesmierne náročný. Už od malička so sebou prináša hodiny driny, ťažké tréningy, čas strávený v tanečnej sále miesto ihriska, momenty, keď treba ísť aj cez bolesť či kultúrne šoky spojené s cestovaním pri predstaveniach. Je to životný štýl, ktorému sa treba prispôsobiť a zmieriť sa s tým, že voľného času je len veľmi málo, no podľa jeho slov to za to stojí.

            Priblížil nám, čím si profesionálny baletný tanečník musí prejsť a prechádza každý deň, spríjemnil atmosféru, vniesol čosi nové do bežných školských dní a v neposlednom rade nás obohatil kúskom umenia. Ďakujeme, že p. Goga prijal naše pozvanie.

            Klára Vargová, II.B

          • Kariérny deň

          • Dňa 18.12.2023 k nám zavítala vzácna návšteva. Zástupcovia slovenských a českých univerzít prišli žiakom topoľčianskeho gymnázia porozprávať o možnostiach vysokoškolského štúdia.

            Od rána to v našej škole žilo. Žiaci s očakávaním a zvedavosťou prechádzali po školských chodbách, hľadajúc pridelené učebne, v ktorých prebiehali prezentácie jednotlivých univerzít. Nadšenie vysokoškolských pedagógov a študentov bolo nákazlivé. Pútavé rozprávanie o vysokoškolskom štúdiu, živote či uplatnení v praxi zaujalo a určite aj presvedčilo našich žiakov, kam sa vydať po absolvovaní gymnázia.

            Obrovská vďaka patrí zástupcom vysokých škôl, ktorí prijali pozvanie a zúčastnili sa na Kariérnom dni pre študentov Gymnázia v Topoľčanoch. Srdečne ďakujeme:

            • Univerzite Komenského v Bratislave
            • Slovenskej technickej univerzite v Bratislave
            • Ekonomickej univerzite v Bratislave
            • Trnavskej univerzite v Trnave
            • Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre
            • Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre
            • Žilinskej univerzite v Žiline
            • absolventom Akadémie Policajného zboru z Okresného riaditeľstva PZ v Topoľčanoch
            • Akadémii ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši
            • Univerzite Karlovej v Prahe
            • Masarykovej univerzite v Brne
            • spoločnosť SCIO

            Veríme, že Kariérny deň pomohol našim žiakom pri smerovaní ďalšieho štúdia a rozhodovaní sa o svojej budúcnosti. Atmosféra tohto výnimočného dňa a príjemné stretnutie s pedagógmi, študentmi či  absolventmi univerzít na pôde našej školy nám zostane v pamäti.

            PaedDr. Natália Peciarová

            Foto: Matúš Gono

          • Vianočné tvorivé dielne v Zariadení sociálnych služieb „MÔJ DOMOV“

          • Dňa 14. decembra 2023 sme sa ako kolektív žiakov triedy IV.OG z Gymnázia Topoľčany zúčastnili na Komunitnom dni s názvom „Vianočné tvorivé dielne“ v Zariadení sociálnych služieb „MÔJ DOMOV“.

            Pre klientov zariadenia sme si pripravili hudobné vystúpenie v podobe kolied, ktoré si spolu s nami veselo zaspievali aj seniori z viacerých topoľčianskych zariadení a komunitných centier. V tento deň sme spoločne tvorili vianočné ikebany, zdobili medovníky, piekli oblátky a vyrábali originálne vianočné pozdravy.

            Spolu so seniormi sme prežili príjemné dopoludnie, dopočuli sme sa mnoho zaujímavých zážitkov, spoznali mnoho milých ľudí a v neposlednom rade sme si užívali vianočnú atmosféru, ktorú dotvárala vôňa punču a ihličia. Všetci hodnotíme podujatie veľmi kladne a už teraz sa tešíme na ďalšie podobné akcie.

            Nina Bočkajová, IV.OG

            Foto: Mgr. Marián Kišac

        • Jablko v župane
          • Jablko v župane

          • Žiaci III. aj IV. ročníka OG z hodín literatúry i vlastného čítania poznajú antológie poviedok a básní pre deti a násťročných, ktoré vychádzajú každý rok vo vydavateľstve Perfekt.

            Najnovší ročník, ktorý vo vydavateľstve Perfekt práve vyšiel, dostal názov podľa víťaznej poviedky - Jablko v župane.

            Žiaci z IV.OG boli jedným z vybraných školských tímov, ktoré postupujúce súťažné práce hodnotili.

            V poézii prvé miesto získala báseň Tutoriál, v próze jednoznačne zabodovala poviedka Jablko v župane.

            V piatok 8. decembra pre nich konečne svitol deň - VLS. Kladiete si otázku, čo je to za skratku? Skratka VLS v preklade IV. OG triedy znamená vzácne literárne stretnutie, ktoré si začali plánovať od čias, keď im vydavateľstvo Perfekt poslalo správu, že víťaznou poviedkou sa stalo Jablko v župane od Magdalény Martiškovej.

            Magdaléna Martišková je talentovaná študentka etnológie a muzeológie, bývalá absolventka nášho gymnázia. Žiaci IV. OG ju pozvali na besedu do školskej knižnice.

            Bonusom  besedy bolo osobné stretnutie s p. Mgr. Zuzanou Martiškovou, ktorú mali možnosť prítomní žiaci vyspovedať ako umelkyňu. Skonštatovali, že jablko nepadá ďaleko od stromu a jej dcéra po nej zdedila nadanie a lásku k literárnemu umeniu.

            Príjemnú atmosféru podujatia umocnil aj akt slávnostného krstu novej antológie Jablko v župane. Spolu so vzácnou hostkou ju lentilkami pokrstili moderátori Michal a Rebeka.

            Naši gymnazisti sú presvedčení, že sa jej príbehy a básne budú deťom aj násťročným  páčiť a dobre čítať. 

            Teší nás, že sme dostali skvelú príležitosť stretnúť sa súčasne s dvomi talentovanými dámami – dcérou aj mamou. Prezradili nám mnoho zaujímavostí nielen z ich spisovateľskej dielne, ale  aj z osobného života.

            Srdečne ďakujeme za zodpovedanie všetkých zvedavých otázok a želáme Vám veľa zdravia, šťastia, úspechov, nekonečnej chuti do písania a hľadania nápadov na umelecké stvárnenie.                                                                          

                                                                                           Mgr. M. Sedláčeková a žiaci IV. OG

        • LITERÁRNA CENA JANKA FRÁTRIKA 2023
          • LITERÁRNA CENA JANKA FRÁTRIKA 2023

          • V Žiline sa dňa 8. decembra 2023 uskutočnil 8. ročník súťaže pre žiakov základných škôl, osemročných gymnázií, stredných odborných škôl, gymnázií a základných umeleckých škôl pod názvom LITERÁRNA CENA JANKA FRÁTRIKA.

            Literárna súťaž je zameraná na tvorbu poézie bez zadania témy a je určená deťom a mladým ľuďom do 20 rokov. Jej cieľom je objavovať nové básnické talenty, dať im šancu vyniknúť, podporiť literárnu tvorbu s cieľom rozvíjať pozitívne myslenie mladých literárnych talentov.

            Svoju tvorbu zaslalo 88 žiakov a študentov. Práce hodnotila odborná komisia v zložení: Jana Zurovacová, autorka a spoluautorka literárnych projektov a súťaží, Miloš Zvrškovec, básnik a spisovateľ, Michal Václavík pedagóg, vedúci Klubu fantastickej literatúry a tvorivého písania pri Krajskej knižnici v Žiline.

            Naše gymnázium úspešne reprezentovali žiačky III.C. Víťazkou v tretej kategórii sa stala Lucia Murínová, na druhom mieste  sa umiestnila Patrícia Michalidesová.  Blahoželáme.

        • Vianočná Viedeň 2023
          • Vianočná Viedeň 2023

          • Vianočná hudba, troška snehu, nádherná architektúra, vianočné trhy. To znie ako Viedeň, však?

            Kroky študentov nášho gymnázia zablúdili do hlavného mesta Rakúska - do Viedne. Prvá prechádzka smerovala okolo zámku Schönbrunn do Technického múzea Viedeň (Technisches Museum Wien). Bolo to niečo perfektné, mali sme možnosť vyskúšať si jazdu v aute budúcnosti, ale aj načrieť do minulosti a obdivovať grandióznosť parných lokomotív, lietadiel, vidieť dobové protézy končatín a podobne. Toto múzeum nám vyrazilo dych a určite hovorím z duše viacerým, keď poviem, že sme tu určite neboli poslednýkrát.

            Následne nás pani učiteľky previedli  cez veľmi pôsobivú časť mesta – bývalé zimné sídlo cisárskej rodiny – Hofburg na najdrahšiu ulicu Viedne - Kohlmarkt a napokon cez tzv. Graben až k nádhernému Dómu svätého Štefana. Naozaj prekrásny zážitok, keď sme vošli do tohto gotického kostola, slzy sa nám tisli do očí - taká bola sila okamihu.

            Napokon naše kroky smerovali na sľúbené vianočné trhy. Prešli sme okolo Burgtheater, ktorý bol zdobený napodobeninami hláv veľmajstrov ako boli napríklad Goethe, Shakespeare, Moliere, Schiller... a už sme stáli pred samotnými trhmi. Všade rozvoniaval vianočný punč a tradičné jablká v karameli. V závere výletu sme mali možnosť obdivovať veľkoleposť budovy Rakúskeho parlamentu, kadiaľ sme sa vracali k autobusu.

            Domov sme odchádzali nabití úžasnou vianočnou energiou.

            Vrelo ďakujeme pani profesorkám za skvelo zorganizovanú exkurziu. 

            Lenka Macková, II.A

        • O CENU JOZEFA BRANECKÉHO 2023
          • O CENU JOZEFA BRANECKÉHO 2023

          • Dňa 7.12.2023 v trenčianskej knižnici vyhodnotili ďalší ročník celoslovenskej literárnej súťaže Jozefa Braneckého „Studňa sa tajne s dažďom zhovára“.

            „S potešením konštatujem, že umelecko-estetická kvalita súťažných prác ma stúpajúcu kvalitatívnu úroveň. Naša súťaž sa už stabilne a bezo zmeny uskutočňuje pod strieškou sloganu Studňa sa tajne s dažďom zhovára. Myslíte si, že umelá inteligencia dokáže zistiť, o čom sa tá studňa zhovára s dažďom? Možno by to dokázala, ale to by musela vedieť napísať Báseň. A to zatiaľ nevie. Aspoň nie báseň, ktorá by bola originálnou básňou,“ pripomenul predseda poroty Jaroslav Rezník, ktorý sa prítomným prihovoril na diaľku cez konferenčný hovor.

            Ako poznamenala tajomníčka odbočky Spolku slovenských spisovateľov Trenčianskeho kraja Margita Ivaničková, do 31. ročníka literárnej súťaže poslalo 75 autorov (z toho 25 mužov) dovedna 208 literárnych príspevkov. V troch kategóriách sa uchádzalo o priazeň poroty 148 poetických a 60 prozaických prác. Okrem autorov zo Slovenska boli medzi ocenenými aj práce z Českej republiky, Rakúska a Rumunska.

            Našu školu reprezentovali práce niekoľkých žiakov.

            Tentokrát boli úspešné: Ema Mihaliková z III.D, ktorá získala 3. miesto v kategórii poézia do 20 rokov a Martina Aneštíková si v tejto istej kategórii odniesla Cenu primátora mesta Trenčín. Obom srdečne blahoželáme.

                                                                                                        Mgr. Zuzana Martišková

        • Deň sv. Mikuláša
          • Deň sv. Mikuláša

          • Dňa 6. decembra našu školu navštívil sv. Mikuláš a jeho verní pomocníci – anjeli a čerti. V tento špeciálny deň roka nám priniesli nielen sladkosti, ale navodili dobrú náladu a vyčarili úsmev na tvárach.

            Veríme, že si všetci užili „mikulášsku“ atmosféru a aj sladkú odmenu.

            Školský parlament

        • Uplatnenie geografa v praxi
          • Uplatnenie geografa v praxi

          • Dňa 29.11.2023 sa v rámci akcií Týždňa vedy a techniky uskutočnili v OU GEG prednášky s pedagogickými a odbornými zamestnancami KGGaRR FPVaI UKF v Nitre RNDr. M. Nemčíkovou, PhD. a RNDr. M. Trembošovou, PhD. o možnostiach štúdia geografie na UKF v Nitre, aktivitách jej pedagógov a študentov a uplatnení geografa v praxi. Prednášky a besedy sa zúčastnili žiaci našej školy, ktorí navštevujú seminár z geografie, účastníci geografickej olympiády a ďalší žiaci z 2. a 3. ročníka. Akcia mala u žiakov pozitívny ohlas a bola prínosom k posilneniu významu štúdia geografie na stredných a vysokých školách.

                                                                                                                            RNDr. M. Krajčík

        • LITERÁRNA SENICA LADISLAVA NOVOMESKÉHO 2023
          • LITERÁRNA SENICA LADISLAVA NOVOMESKÉHO 2023

          • Dňa 29.11.2023 sa žiačky našej školy, Martina Aneštíková zo IV.D  a Terézia Ondrušková z III.D zúčastnili slávnostného vyhodnotenia súťaže vo vlastnej literárnej tvorbe Literárna Senica Ladislava Novomeského 2023 spojeného s rozborovými seminármi súťažných prác v budove Záhorskej knižnice v Senici.

            Literárna Senica Ladislava Novomeského je celoslovenská literárna súťaž s dlhoročnou tradíciou. V tohtoročnom, už 37. ročníku sa jej zúčastnilo 70 autorov z celého Slovenska. Poslali spolu 162 prác. Odborná porota sa tradične tvorí v úzkej spolupráci so Slovenským literárnym centrom. V XXXVII. ročníku zaslané práce hodnotili Dana Podracká a Daniel Domorák v poézii, prozaické texty Dominika Madro a Alexandra Jurišová. Odborným garantom súťaže je spisovateľ Peter Jaroš. Pre autorov, ktorí svojou kreativitou najviac zaujali porotcov, boli v Záhorskej knižnici v Senici pripravené rozborové semináre s odbornou porotou, na ktorých boli ich práce hodnotené. Autori tak mohli získať nový pohľad na svoju tvorbu, rôzne rady a inšpiráciu do budúcnosti.

            Popoludní program pokračoval v Záhorskej galérii v Senici slávnostným vyhodnotením sprevádzaným príjemným programom. Naše žiačky, prihlásené v druhej kategórii, určenej študentom stredných škôl, boli ocenené nasledovne:

            Terézia Ondrušková (III.D) – 3. miesto za poéziu v II. kategórii, žiaci SŠ

            Martina Aneštíková (IV.D) – Cena predsedu trnavského samosprávneho kraja (hlavná cena za poéziu, aj celkovo najvyššia cena udeľovaná každoročne v tejto súťaži).

            Po slávnostnom vyhodnotení nasledovala individuálna prehliadka galérie a veľká radosť z bohatých knižných cien.

                                                                                     Martina Aneštíková, IV.D

        • Výstava záložiek
          • Výstava záložiek

          • V uplynulom mesiaci sme so žiakmi urobili výstavu záložiek z partnerského gymnázia, na Ul. Čs. dobrovolců 530 v Tepliciach, ktoré nám bolo v rámci 14. ročníka česko – slovenského projektu Záložka do knihy spája školy pridelené. Obe zapojené školy mali ľubovoľnou technikou vytvoriť záložky na tému – Inšpirujúci svet rozprávok, básní a príbehov. Držali sa jej nielen naši žiaci, ale aj ich českí rovesníci z Teplíc.

            Dostali sme od nich farebné série knižných záložiek. Okrem nich nás obdarovali aj milými suvenírmi – ovocnými cukríkmi, perami, turistickými leporelami, rôznymi informačnými materiálmi o ich škole, meste i okolí. Napísali nám tiež o zaujímavostiach a pamiatkach, ktoré pri návšteve Teplíc nemôžeme vynechať.

            Od organizátorov projektu v tomto ročníku obe školy získali diplom a zaradenie do celoslovenského výberu prihlásených škôl.

            Vyhodnotenie 14. ročníka česko – slovenského projektu Záložka do knihy spája školy pdf.

            V mene vedenia nášho gymnázia, pedagógov a žiakov I. – IV. ročníka OG našu partnerskú školu touto cestou pozdravujeme, ďakujeme za vydarenú spoluprácu v projekte, krásne knižné záložky, ktoré už majú svojich nových majiteľov.  

            Všetkým želáme príjemné prežitie blížiacich sa vianočných sviatkov.                                                                                                                                                                                                        Mgr. Miriam Sedláčeková

        • Burza stredných škôl 2023
          • Burza stredných škôl 2023

          • Opäť po roku zavítali do Domu kultúry v Topoľčanoch žiaci deviateho ročníka základných škôl okresu Topoľčany a miestne stredné školy.

            Cieľom Burzy stredných škôl je pomoc žiakom zorientovať sa pri výbere stredoškolského štúdia.

            Naša škola upútala pozornosť návštevníkov zaujímavými pokusmi, hrami, aktivitami a videami zo života školy. Za perfektnú prezentáciu nášho gymnázia ďakujeme Kristínke Husárovej, Emke Smatanovej z II.A, Simonke Sedlákovej, Maťovi Želiskovi z II.B a Miškovi Fráterovi z III.C.

            Obrovská vďaka patrí aj Centru poradenstva a prevencie Topoľčany za zorganizovanie podujatia.

            Už teraz sa tešíme na našich nových prvákov!

            PaedDr. Natália Peciarová a Mgr. Ľudmila Rosová

        • Okresné kolo v bedmintone dievčat SŠ
          • Okresné kolo v bedmintone dievčat SŠ

          • 24.11.2023 súťažili v bedmintone aj naše dievčatá, ktoré sa zúčastnili OK v bedmintone dievčat SŠ.

            Školu reprezentovali: Gemma Gerši (I.A), Daniela Gregušová (III.B), Tereza Matušíková (I.D).

            Za účasti  šiestich topoľčianskych škôl obsadili  2. miesto.

            Družstvo viedla Mgr. K. Bakičová

            Ďakujeme za bojovné výkony a vzornú reprezentáciu školy.

        • Technická olympiáda 2023/2024
          • Technická olympiáda 2023/2024

          • 23. 11. 2023 sa na Strednej odbornej škole drevárskej v Topoľčanoch konalo okresné kolo Technickej olympiády. V kategórií A našu školu reprezentovali Adam Pargáč a Michal Krumpár zo IV. OG.

            Olympiáda pozostávala z 2 častí. Teoretická časť - vedomostný test a praktická časť - zhotovenie výrobku podľa dokumentácie.

            Naši žiaci získali 1. miesto v kategórii A, čím si zabezpečili aj postup na krajské kolo.

            Gratulujeme!

            Mgr. Peter Rybanský

    • Kontakty

      • Gymnázium
      • +421 38 532 47 47, +421 911 195 626
      • Ul. 17. novembra 1180, 955 01 Topoľčany Slovakia
      • 038/ 532 47 47
      • 038/ 532 64 47, 0911 195 626
      • Po - Pia 8.00 - 14.00 V čase letných prázdnin sú úradné hodiny pre verejnosť vymedzené od 8.00 do 12.00 hod.
      • Pre kontakt so zamestnancami uveďte na vrátnici meno zamestnanca. Súkromné mobilné telefónne čísla neposkytujeme.
      • Webová stránka https://gymtop.edupage.org/ sa v čo najväčšej miere snaží o dodržiavanie platnej legislatívy ohľadne prístupnosti webových stránok – novely č. 570/2009 zákona č. 275/2006 Z.z. o informačných systémoch verejnej správy a platného výnosu.
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje
  • Staňte sa naším fanúšikom