• „Družobné“ športové stretnutie s Gymnáziom Otrokovice

          • 5.10.2023 sme na pôde našej školy privítali športovcov z Gymnázia v Otrokoviciach. Tradícia športových stretnutí sa obnovila po piatich rokoch. Súťažilo sa v atletike chlapcov aj dievčat – šprint 50m, skok do diaľky, hod plnou loptou a vytrvalostný beh, ktorý tradične nazývame „Beh Družby“.

            V poobedňajších hodinách nasledovali kolektívne športy – futbal, mix-volejbal a mix-florbal. Jednotlivé disciplíny boli bodované a po sčítaní bodov sme dospeli k nerozhodnému výsledku 5:5. Treba pochváliť všetkých žiakov – športovcov, ktorí prispeli svojou účasťou k veľmi vydarenému športovému dňu.

            PK TSV

            Foto: Matúš Gono, IV.C

          • Pygmalion - odborná exkurzia z cudzích jazykov

          • Dňa 4. októbra 2023 sa 48 žiakov Gymnázia v Topoľčanoch spolu s pedagógmi Mgr. Ľubicou Candrákovou a Mgr. Katarínou Svoradovou zúčastnili odbornej exkurzie z cudzích jazykov.

            Žiaci našej školy si mali možnosť prezrieť výstavu Miro Žbirka - Roky a dni, ktorá nás prostredníctvom krásnych spomienok, ale aj osudových míľnikov previedla Mekyho životom. Na výstave sme našli veľa príbehov neobyčajne obyčajného hudobníka, ktorý žil a tvoril v dobe socializmu, Nežnej revolúcie aj súčasnosti. Miro Žbirka skladal a spieval v slovenčine aj angličtine a od mladosti bol veľkým fanúšikom skupiny Beatles. Mnohé z fotografií, ktoré sú na výstave zoradené chronologicky po dekádach, sú toho dôkazom. Na výstave sme spomínali, bavili sa a popritom si spievali.

            Z Bratislavského hradu naša cesta smerovala do Bratislavského hudobného divadla Teatro  Wüstenrot, ktoré ponúklo pre žiakov stredných škôl divadelné predstavenie v anglickom jazyku. Pygmalion je najlepšie a najúspešnejšie dielo Georga Bernarda Shawa, anglického dramatika a esejistu írskeho pôvodu, v ktorom sa londýnsky profesor fonetiky Henry Higgins snaží naučiť nevzdelanú pouličnú kvetinárku Elizu výslovnosti vznešenej dámy.

            Deň venovaný anglickému jazyku v nás zanechal veľa zážitkov a nezabudnuteľných momentov.

            Mgr. Ľubica Candráková

          • Nechajte ma byť takou, aká som

          • Naša škola sa v priebehu mesiaca september 2023 zapojila do vzdelávacieho projektu Anna Franková - „Nechajte ma byť takou, aká som“. Ide o putovnú výstavu, ktorá je určená pre žiakov stredných škôl, prípadne 8. a 9. ročníky základných škôl.

            Počas dvojdňového tréningu bolo 12 našich študentov 3. a 4. ročníka vyškolených za kvalifikovaných sprievodcov výstavou pod vedením školiteľov Nadácie Milana Šimečku v priestoroch Tribečského osvetového strediska v Topoľčanoch, kde sa výstava realizovala. Študentskí sprievodcovia následne sprevádzali výstavou svojich spolužiakov, čím realizovali tzv. rovesnícke vzdelávanie.

            Obsah výstavy tvoril životný príbeh Anny Frankovej a jej rodiny, ktorá sa počas druhej svetovej vojny ukrývala v Amsterdame (1942-1944). Výstava obsahovo stavala na dejinách holokaustu a druhej svetovej vojny, ale zahŕňala aj širšiu problematiku rasizmu, diskriminácie a ľudských práv v minulosti a súčasnosti.

            Je veľmi dôležité pripomínať si takéto udalosti, aby sme sa z nich vedeli poučiť a nepáchali podobné krivdy.

            Mgr. Bohuslava Margová

          • Volkswagen Slovakia v Bratislave - odborná exkurzia z MAT

          • Dňa 26.9.2023 navštívilo 41 žiakov nášho gymnázia v Bratislave závod Volkswagen Slovakia s pedagógmi PaedDr. Ľubicou Bebjakovou a Ing. Idou Valachovou.

            Prehliadku výrobných hál  a zaujímavý výklad nám zabezpečili tri sprievodkyne. Dozvedeli sme sa, že v závode s rozlohou 2 kmpracuje 12 tisíc zamestnancov a ročne vyprodukujú približne 320 tisíc automobilov. Sprievodkyne nám ukázali karosáreň a agregátnu halu. Videli sme rôzne stroje, techniku a aká práca stojí za výrobou auta. Veľkú časť výroby auta zabezpečovali roboti, ktorí aj zvárali jednotlivé diely. Navrhli a naprogramovali ich naši slovenskí študenti VŠ v Žiline.

            Zaujímavé pre nás bolo, že závod je jediným automobilovým závodom na svete vyrábajúcim vozidlá štyroch značiek pod jednou strechou. Z exkurzie sme si priniesli veľa nových informácií a zážitkov.

          • Biela pastelka 2023

          • Tak ako každý rok aj tento rok sme pomáhali. V piatok 22. septembra 2023 ste mohli v uliciach Topoľčian vidieť našich žiakov - dobrovoľníkov a darovať finančný príspevok do pokladničky verejnej zbierky. Odmenou pre vás bola symbolická biela pastelka.

            Ďakujeme, že pomáhate.

          • Cena René ANASOFT LITERA gymnazistov

          • Dňa 21.9.2023 sa žiaci štvrtých ročníkov nášho gymnázia zúčastnili na besede spojenej s diskusiou v rámci 7. ročníka projektu Cena René, do ktorého sme ako škola zapojení. Našimi hosťami boli československá filmová, divadelná a rozhlasová autorka a režisérka Anna GruskováDušo Martinčok, ktorý sa niekoľko rokov venuje právnemu prekladu na Súdnom dvore EÚ v Luxemburgu. Obaja sú finalistami prestížnej súťaže Anasoft litera.

            Anasoft litera je slovenská literárna cena. Udeľuje sa raz ročne za najlepšie pôvodné slovenské prozaické literárne dielo alebo za preklad pôvodného prozaického diela autorov, ktorí sú primárne občanmi Slovenskej republiky a ich prózy sú knižne vydané v predchádzajúcom kalendárnom roku. Autor alebo autorka najlepšej knihy získa odmenu honorovanú sumou 10 000 €.

            Spolu s Alexandrou Jurišovou, moderátorkou a koordinátorkou Ceny René, otvorili témy týkajúce sa demokracie, ľudských práv, kritiky v literatúre i čítania v cudzích jazykoch. Študenti a študentky dostali, dokonca aj odporúčanie absolvovať štipendijný literárny pobyt, ktorý výrazne posunul aj pani Annu Gruskovú. A to nielen s jej knihou Tichý pobyt na ulici Gwerkovej-Göllnerovej, ktorá je nominovaná na Cenu René.

            Autor Dušo Martinčok súhlasil a prezradil, že sa opäť chystá na „samotku“ na chorvátsky ostrov Krk, kde vznikla i jeho kniha, nominovaná na Cenu René – Niekto sa nájde. Tam vraj skúsi napísať ďalšiu.

            Študenti sa stali členmi študentskej poroty, ktorá rozhodne o víťazovi Ceny René. V druhom kole vybraný študent, zástupca školy, diskutuje s oponentmi z ostatných gymnázií o ich preferovaných tituloch. Na spoločnom stretnutí hlasovaním určia laureáta ceny René – Anasoft litera gymnazistov. Ten je vyhlasovaný na podujatí Dni slovenskej literatúry/festivale Autorádia, ktoré sa koná v Bratislave na konci kalendárneho roka. Naši zástupcovia sa naň už teraz tešia.

             

                                                                                                                                  Mgr. Zuzana Martišková

          • Odborná exkurzia z geografie v Gabčíkove a Hurbanove

          • Dňa 21.9.2023 sa 28 žiakov Gymnázia v Topoľčanoch spolu s pedagógmi Mgr. S. Krajčíkovou a RNDr. M. Krajčíkom zúčastnili odbornej exkurzie z GEG. Najskôr navštívili hvezdáreň a planetárium v Hurbanove, potom vodnú elektráreň v Gabčíkove. V novootvorenom infocentre pri vodnom diele sa oboznámili s históriou výstavby vodnej elektrárne. Problematika bola pre žiakov zaujímavá, čo okrem iného prezentovali i prostredníctvom otázok sprevádzajúcím pracovníkom. Geografické informácie počas celého priebehu exkurzie prezentoval žiakom vyučujúci RNDr. M. Krajčík. Exkurzia splnila svoj cieľ, bola pre žiakov významným prínosom z hľadiska prepojenia teoretických a praktických poznatkov.


            Mgr. S. Krajčíková

          • Mňa sa to (ne)týka

          • 20.9.2023 sa naši žiaci zúčastnili umelecko - vzdelávacieho projektu „Mňa sa to (ne) týka“ na Súkromnom konzervatóriu Dezidera Kardoša v Topoľčanoch. Projekt vznikol z iniciatívy hudobného skladateľa Miroslava Tótha v spolupráci s Medzinárodným kresťanským veľvyslanectvom v Jeruzaleme, so Židovskou komunitou na Slovensku, Dokumentačným strediskom holokaustu a Múzeom Holokaustu v Seredi.

            Prednášajúcim bol historik PhDr. Ivan Kamenec, súčasťou bolo aj hudobné vystúpenie Dystopic Requiem Quartet s Miroslavom Tóthom. Hlavným zámerom bolo rozšíriť vedomosti o témach radikalizácie, extrémizmu, antisemitizmu a holokauste. Žiaci po vypočutí prednášky mohli diskutovať o aktuálnych témach.

            Je dôležité, aby sme si uvedomili stálu prítomnosť rôznych menšín v našej spoločnosti, a neustále hľadali to, čo nás spája, a nie to, čo nás rozdeľuje.

            Mgr. Bohuslava Margová

          • Adaptačný program 2023

          • Naši prváci úspešne odštartovali svoju študijnú cestu na gymnáziu. Vďaka Adaptačnému programu, ktorý sme pre nich pripravili, lepšie spoznali svojich nových spolužiakov a naučili sa, ako upevňovať dobré medziľudské vzťahy v triednom kolektíve. Všetkým prvákom prajeme veľa úspechov v štúdiu.

            PaedDr. Natália Peciarová, Mgr. Ľudmila Rosová

          • Ponuka krúžkov v školskom roku 2023/24

          • KRUZKOVa_CINNOST_2023_2024(2).pdf

            Bližšie informácie, v prípade záujmu, získate u každého vedúceho záujmového útvaru.

            Rozhodnutie navštevovať niektorý záujmový útvar je dobrovoľné.

            Ak sa pre niektorý krúžok rozhodnete, potom je už povinnosťou pravidelne ho navštevovať. Záujem o prácu v záujmovom útvare oznámte a spolu s podpísaným vzdelávacím poukazom odovzdajte triednemu učiteľovi najneskôr do 22.09.2023. 

             

            V Topoľčanoch 12. 09. 2023

            PaedDr. Martina Mazáňová, PhD., riaditeľka školy

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

          •  

            Vážení rodičia, kolegyne a kolegovia, milí žiaci,


            dávame do pozornosti harmonogram slávnostného otvorenia školského roka 2023/ 2024:

            8,00 hod. – príchod žiakov do školy a následne do tried,

            8,15 hod. – slávnostné otvorenie školského roka na školskom dvore,

            9,00 hod. – návrat žiakov do tried,

            9,30 hod. – odchod domov.

            Zaradenie žiakov 1. ročníka a I. OG do tried bude zverejnené na nástenke vo vestibule školy.
             

          • Dotácia na stravu od 01.09.2023 pre žiakov I.OG - IV.OG

          • Vážení rodičia,

            zasielame Vám informácie o možnosti poskytnutia dotácie na stravu od 01.09.2023 pre Vaše dieťa, žiaka/žiačku prvého až štvrtého ročníka osemročného gymnázia. Venujte, prosím, pozornosť priloženým materiálom a dodržte stanovený termín zaslania žiadosti – tlačivo žiadame kompletne vyplniť za každé dieťa, podpísať a oskenované zaslať prostredníctvom Edupage späť do školy. Podotýkame, že ak Vašu žiadosť v stanovenom termíne nedostaneme, za mesiac september dotácia nebude môcť byť poskytnutá.

            S pozdravom

            PaedDr. Martina Mazáňová, PhD.

            GYMTO_Oznam_pre_rodicov_P4_Navratka_aj_SS-od_01.09.2023.docx

            GYMTO_Priloha_Ziadost_strava.docx

          • Koncoročná exkurzia učiteľov v Trenčianskych Tepliciach

          • V dňoch 3.7.2023 a 4.7.2023 OZ PŠaV pri Gymnáziu v Topoľčanoch zorganizoval poznávaciu exkurziu do Trenčianskych Teplíc. Zúčastnilo sa jej 16 aktuálne pôsobiacich učiteľov s rodinnými príslušníkmi a bývalí učitelia školy v celkovom počte 23. Podľa ponuky a výberu účastníci navštívili náučný chodník Jeleň – Biela skala, wellness hotela, vonkajší bazén a využili prechádzku kúpeľným mestom.

            Výbor ZO OZ pri Gymnáziu v Topoľčanoch

          • Záverečná konferencia k projektu ACC03P02

          •  

             „Príroda je jediná kniha, ktorá na všetkých stránkach ponúka zaujímavý obsah.“

            Johann Wolfgang von Goethe
             

            Dňa 23.06.2023 sa v priestoroch školy konala Záverečná konferencia k projektu Environmentálny výskum v interiérovej a exteriérovej náučnej zóne. Projekt realizujeme vďaka podpore z Nórskych grantov, Štátneho rozpočtu SR v rámci programu SK-Klíma a spolufinancovaniu z NSK. Environmentálna výchova sa vyučuje v školách ako prierezová téma. U nás má však osobité miesto. Vyučuje sa aj ako predmet v 1. ročníku.

            Hlavným zámerom výučby je naučiť žiakov, že odkedy je človek človekom, je súčasť prírody. Má v nej svoje miesto, príroda ho akceptuje, ale nemusí to byť donekonečna. V prírode platia zákony ako boj o život, prirodzený výber, či adaptácia. A tieto zákony platia aj pre ľudí.

            V rámci Environmentálnej výchovy učíme žiakov žiť v skutočnej symbióze s prírodou a ľuďmi vo svojej blízkosti, hľadať odpovede na rôzne otázky. Napríklad ako spolunažívať v pokoji, ako sa presadiť, aké farby sa k sebe hodia, pretože príroda je veľká umelkyňa.

            Vďaka finančnej podpore sme upravili školské záhrady tak, aby sa žiaci mohli učiť vonku. Zároveň sme vytvorili učebné materiály pre učiteľov a žiakov zamerané na praktickú realizáciu projektového vyučovania. V aktivitách sú spojené poznatky z biológie, chémie, fyziky, geografie, informatiky a ďalšie.

            Ing. Branislav Becík, PhD., predsedu NSK, sa stal krstným otcom našej knihy pod názvom Zmenou školy ku zmene klímy. Autormi sú Imrich Jakab, Zuzana Pucherová, Lucia Szabová, Soňa Krajčíková, Martina Mazáňová.

            Našej knihe prajeme, aby  bola pre žiakov a učiteľov pestrou pomôckou, ktorá ich bude motivovať, aby s radosťou objavovali tak zaujímavý obsah, aký ponúka príroda sama.

             

            PaedDr. Martina Mazáňová, PhD.

          • 4* Hotel Steinberger na gymnáziu v Topoľčanoch

          •  

            Nemčinu buď žiaci milujú alebo nenávidia. Ak chcem, aby ich bolo čo najviac v tej prvej kategórii, musím občas vymyslieť nejaký úlet. 😀

            Pri téme stravovanie by bolo ideálne, keby som ich mohla vziať do Rakúska do reštaurácie.

            Keďže toto sa narýchlo nedalo zrealizovať, prišiel  4* Hotel Steinberger na gymnázium a mohli sme začať šprechovať. 😃

            Žiaci I.OG, I.A, III.OG a II.C stolovali v “reštaurácii nášho gymnázia”. Museli si objednať u pravého Kellnera predjedlo, hlavné jedlo, dezert i nápoj, odpovedať mu na doplňujúce otázky, následne si  “zaplatiť” či už kartou alebo v hotovosti.

            Ďalšou aktivitou bolo hádanie, čo dostali na lyžičke. Jedlo budúcnosti? Pre pána hlavného žiaden problém. Žiaci mali možnosť ochutnať larvičky slané, s chilli, škoricou, karí alebo trúdikov či lúčne koníky v čokoláde.

            A aký bol záver? Niektoré hodnotenia žiakov:

            • Táto hodina dopadla nad moje očakávania. Vynikajúca!  (Miroslav Bujna,  II.C)
            • Aspoň budem vedieť objednať si jedlo v reštaurácii vo Švajčiarsku u krstnej. Najlepšia bola ochutnávka červíka. (Nelka Jablončíková, I.OG)
            • Zaujímavá hodina, niečo čo nezažiješ každý deň. Nikdy by som nepovedala, že mi budú chutiť červíky. (Alexandra Danišková , I.A)
            • Veľmi dobrý program, som spokojný! Nabudúce by som si dal tarantulky. (XY)
            • Bol to mega nápad! Veľmi zaujímavé a záživné, super zážitok! Ďakujeme ❤️(Mima Mečárová, II.C)

            Takto to dopadne, keď rodič s učiteľom nezištne spolupracuje. Ďakujeme p. hlavný - Peter Toma za čas, perfektnú energiu, trpezlivosť a najmä sponzorský dar v podobe všetkých tých dobrôt. 👏👏👏👍

            ART klub - ďakujem moji zlatí za spoluprácu, foto a Vladimír Chrenko za opäť perfektné video ❤️

             

            PhDr. Annamarie Mikulová

          • OLYMPIÁDA MLADÝCH VEDCOV - celoštátne finále

          • V dňoch 12. – 14. 6. 2023 sa uskutočnilo celoštátne finále súťaže z prírodných vied Olympiáda mladých vedcov. Súťaž, ktorá je určená všetkým žiakom do 15 rokov prebiehala na MFFI UK v Bratislave. Do finále postúpilo z celého Slovenska 22 žiakov. Súťažiaci si počas troch dní zmerali sily v biológii, fyzike a chémii. Riešili náročné vedomostné testy z jednotlivých predmetov a realizovali jednoduché experimenty.

            Našu školu úspešne reprezentovali žiaci z III.OG – Michal Krumpár a Adam Pargáč.

            V jesennom kole CK, ktoré sa konalo 9. - 11. 9. 2022, našu školu reprezentovala naša žiačka Klára Vargová z  I.B triedy.

            Výsledky:

            Klára Vargová 1.B – 9.m., úspešná riešiteľka

            Michal Krumpár III.OG – 13. m., úspešný riešiteľ

            Adam Pargáč III.OG – 22. m., riešiteľ

            Žiakov na súťaž pripravovali: Ing. I. Valachová (FYZ), Mgr. E. Kúdelová (BIO), Mgr. K. Kuricová (CHE)

            Súťažiacim srdečne blahoželáme!       

          • IQ olympiáda - finále súťaže

          • 60 najinteligentnejších detí Slovenska, ktoré postúpili z regionálnych kôl, si zmeralo svoje sily vo finále súťaže IQ olympiáda, ktoré sa uskutočnilo 12.6.2023 na Zvolenskom zámku. Žiaci sa popasovali s nie úplne jednoduchými logickými úlohami.

            Do súťaže IQ olympiáda sa celkovo zapojilo 12.622 detí, z ktorých 60 najlepších postúpilo do finále, kam sa prebojovala aj naša žiačka Karolína Trgiňová z I.OG a umiestnila na krásnom 19. mieste. 

            Srdečne gratulujeme.

          • PAULINYHO TURIEC 2023

          • Festival Slovesná jar je najstaršie literárne podujatie na Slovensku. Tento rok sa v Martine organizoval už jeho 57. ročník. Slovenská jar pôvodne vznikla ako súčasť Martinských kultúrnych slávností, nadväzujúcich na tradíciu matičných augustových zhromaždení v 19. storočí. Čoskoro bola transformovaná do samostatného podujatia, ktoré si v časoch najväčšej slávy získalo obdivuhodne široké divácke zázemie a zaradilo sa medzi najpopulárnejšie kultúrne akcie na Slovensku. Tvorí ju multižánrový program a viacero sprievodných aktivít. Spoluorganizátormi sú Spolok slovenských spisovateľov, Matica slovenská, Živena, Turčianska knižnica, mestá Martin, Vrútky a iní. Jedným z podujatí je aj súťaž vo vlastnej literárnej tvorbe: PAULINYHO TURIEC.

            Gymnázium Viliama Paulinyho-Tótha v Martine zorganizovalo už 26. ročník tejto celoslovenskej literárnej súťaže určenej pre žiakov ZŠ a SŠ.

            Dňa 6. júna 2023 sa v klubovni GVPT uskutočnilo slávnostné vyhlásenie výsledkov v rámci literárneho festivalu Slovesná jar. Boli pozvaní mladí autori, ktorí sa umiestnili na 1. - 3. mieste vo svojej kategórii. Prítomných privítala riaditeľka školy Mgr. Darina Súderová a poďakovala členom odbornej  poroty v zložení PhDr. Milan Gonda, Mgr. Zuzana Bukovenová, Mgr. Marián Grupač, PhD., PaedDr. Nataša Galková a Mgr. Michal Majchrák. Pán PhDr. Milan Gonda adresoval nádejným autorom slová povzbudenia do ďalšej tvorby.

            Dve ocenenia za poéziu v kategórii študujúcej mládeže SŠ získali aj žiačky nášho gymnázia.

            Laura Godálová (II.C) - 1. miesto, Martina Aneštíková (III.D) -  2. miesto.

            K skvelému umiestneniu obidvom srdečne blahoželáme!                  

                                                                                                                 Mgr. Zuzana Martišková

          • PREČO MÁM RÁD SLOVENČINU, PREČO MÁM RÁD SLOVENSKO

          • 31. ročník celoslovenskej literárnej súťaže s medzinárodnou účasťou

             

            Dňa 25. 05. 2023 sa v budove Miestneho odboru Matice slovenskej v Nových Zámkoch uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie súťaže Prečo mám rád slovenčinu, prečo mám rád Slovensko za školský rok 2022/2023.  

            Cieľom súťaže je formou slohových prác, pokusov o umelecké vyjadrenie myšlienok prostredníctvom poézie a prózy rozvíjať systematický a hlbší záujem detí a mladých ľudí o slovenčinu, jej ľubozvučnosť a výrazovú bohatosť, upozorňovať na významné udalosti v živote Slovákov, na dejateľov, ktorí sa zapísali do histórie slovenského národa, udržiavať kultúrne tradície a formovať aktívny prístup k súčasnému dianiu.

            Do súťaže sa zapojilo 96 škôl. Odborná porota hodnotila 461 prác z celého Slovenska a 90 zo zahraničia. Kategória prác Slovákov žijúcich v zahraničí bola v tomto roku zastúpená prácami z desiatich krajín sveta, z viac ako dvoch desiatok škôl a vzdelávacích centier. Práce poslali z Anglicka, Cypru, Chorvátska, Írska, Maďarska, Poľska, Rumunska, Srbska, Švajčiarska a Ukrajiny.

            Súťažilo sa v štyroch kategóriách. Školy mohli zaslať do každej z kategórií najviac päť prác. Naše gymnázium sa zapojilo desiatimi prácami a šesť z nich bolo ocenených.

            V kategórii 2A, práce žiakov 2. stupňa základných škôl (5. a 6. ročník) a 1. ročníka 8-ročných gymnázií získala čestné uznanie žiačka I.OG Mária Karcolová.

            V kategórii 3, práce žiakov stredných škôl bola udelená CENA POROTY Kristiánovi Vinklérovi z 1.D triedy.

            OSOBITNÚ CENU POROTY si odniesla Lenka Haňová z I.C a ČESTNÉ UZNANIA v tejto kategórii získali Laura Godálová z II. C, Klára Vargová z I.B a  Lukáš Štreicher z I.D.

            Ocenenou školou sa v rámci tejto kategórie stalo naše Gymnázium, Ul. 17. novembra 1180, Topoľčany.

            Všetkým oceneným srdečne blahoželáme!

    • Kontakty

      • Gymnázium
      • +421 38 532 47 47, +421 911 195 626
      • Ul. 17. novembra 1180, 955 01 Topoľčany Slovakia
      • 038/ 532 47 47
      • 038/ 532 64 47, 0911 195 626
      • Po - Pia 8.00 - 14.00 V čase letných prázdnin sú úradné hodiny pre verejnosť vymedzené od 8.00 do 12.00 hod.
      • Pre kontakt so zamestnancami uveďte na vrátnici meno zamestnanca. Súkromné mobilné telefónne čísla neposkytujeme.
      • Webová stránka https://gymtop.edupage.org/ sa v čo najväčšej miere snaží o dodržiavanie platnej legislatívy ohľadne prístupnosti webových stránok – novely č. 570/2009 zákona č. 275/2006 Z.z. o informačných systémoch verejnej správy a platného výnosu.
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje
  • Staňte sa naším fanúšikom